Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-S2000 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-S2000 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony HTS2000.CEL.

Specificaties Sony HT-S2000 Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

HTS2000.CEL

Omschrijving van de Sony HT-S2000 Zwart

Met de Sony HT-S2000 Zwart ben je verzekerd van een meeslepende filmervaring. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond naar je zitplek gekaatst, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Stel je voor dat er een helikopter overvliegt in de film, je hoort het geluid daadwerkelijk boven je hoofd. Dit zorgt voor een indrukwekkend 3D surround geluid, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de film. Wat deze soundbar echt uniek maakt, is de ingebouwde dubbele subwoofer. Deze zorgt voor intense bastonen, waardoor je de onweersbui in de film bijna kunt voelen. De subwoofer neemt je echt mee in de film en blaast je omver met zijn krachtige geluidskwaliteit. Naast het kijken van films kun je ook genieten van je favoriete muziek. Verbind eenvoudig je mobiel via bluetooth en luister naar je persoonlijke afspeellijsten. De soundbar kan gemakkelijk worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of via de Sony Home Entertainment Connect app. Zo heb je altijd volledige controle over je geluidservaring. Kortom, met de Sony HT-S2000 Zwart haal je een hoogwaardige soundbar in huis die je volledig onderdompelt in je favoriete films en muziek. Ervaar de kracht van Dolby Atmos, de indrukwekkende 3D surround sound en de intense bastonen van de ingebouwde subwoofer. Geniet van een mees.

Pluspunten
  • Hoor de helikopter in de film boven je vliegen dankzij Dolby Atmos. Je wordt volledig ondergedompeld in de film door het kamervullende geluid van 3D surround sound. De diepe bassen van de ingebouwde dubbele subwoofer zullen je wegblazen.

Minpunten
  • Met je stem bedien je de soundbar niet.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-S2000 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-S2000 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-S2000 Zwart. Als je de Sony HT-S2000 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-S2000 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.