zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-S40R. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony HTS40R.CEL.

Specificaties Sony HT-S40R

Merk

Sony

Fabrikantcode

HTS40R.CEL

Omschrijving van de Sony HT-S40R

Met de Sony HT-S40R haal je de ultieme geluidsbeleving in huis. Deze complete 5.1 geluidsopstelling bestaat uit een krachtige soundbar, een subwoofer en maar liefst twee achterspeakers. Met ondersteuning van Dolby Digital word je ondergedompeld in een meeslepende surround sound, waardoor je films en series intenser dan ooit zult ervaren. Met de handige knoppen op de afstandsbediening kun je eenvoudig de gewenste geluidsinstellingen selecteren. Kies bijvoorbeeld voor de bioscoopmodus om volledig op te gaan in je favoriete films. Maar ook wanneer je wilt genieten van muziek, kun je met een druk op de knop overschakelen naar de muziekmodus. Dankzij de ingebouwde bluetooth-functie kun je bovendien draadloos je favoriete nummers streamen vanaf je smartphone of tablet. Wat deze set helemaal uniek maakt, is dat zowel de subwoofer als de soundbar worden aangesloten via dezelfde stroomkabel. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met extra kabels en dat je eenvoudig een opgeruimde en strakke opstelling kunt creëren. Bovendien worden de achterspeakers apart aangesloten op het stopcontact met behulp van de meegeleverde draadloze versterker. Hierdoor hoef je geen kabels door je woonkamer te trekken en blijft je interieur netjes en vrij van rommel. Met de Sony HT-S40R geniet je niet alleen van indrukwekkend geluid, maar ook van een stijl.

Pluspunten
  • Je geniet van surround geluid dankzij de achterluidsprekers en subwoofer. Je kunt het geluid van de soundbar aanpassen aan wat je afspeelt met de afstandsbediening. Met bluetooth kun je draadloos muziek streamen naar de soundbar.

Minpunten
  • Er wordt geen HDMI-kabel bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-S40R en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-S40R klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-S40R. Als je de Sony HT-S40R wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-S40R is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals