Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony HT-SF150

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-SF150. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony HTSF150.CEL.

Specificaties Sony HT-SF150

Merk

Sony

Fabrikantcode

HTSF150.CEL

Omschrijving van de Sony HT-SF150

Met de Sony HT-SF150 creëer je een meeslepend surround geluid voor je televisie. Deze soundbar sluit je eenvoudig aan op je tv met behulp van een hdmi kabel. Met een indrukwekkend totaal vermogen van 120 watt vult deze soundbar moeiteloos een gemiddelde woonkamer met gedetailleerd en helder geluid. Maar dat is niet alles! Naast het verbeteren van je tv-geluid, kun je met de Sony HT-SF150 ook genieten van je favoriete muziek. Sluit eenvoudig je telefoon of tablet aan via een usb kabel of maak draadloos verbinding via bluetooth. Zo kun je moeiteloos luisteren naar al jouw favoriete nummers met de hoogste audiokwaliteit. De Sony HT-SF150 is ontworpen om naadloos te integreren met je tv en is gemakkelijk te installeren. Een perfecte toevoeging aan elke home entertainment set-up, waarmee je keer op keer kunt genieten van een indrukwekkende geluidservaring. Waar wacht je nog op? Verrijk je kijk- en luisterervaring met de Sony HT-SF150!

Pluspunten
  • De soundbar heeft zowel een hdmi- als optische aansluiting om aan te sluiten op de tv. Als je de soundbar met een hdmi-kabel verbindt, kun je hem bedienen met de afstandsbediening van je tv. De compacte soundbar is geschikt voor kleine televisies.

Minpunten
  • Wanneer je de soundbar aan je tv wilt aansluiten, moet je zelf nog een hdmi kabel kopen. De soundbar heeft niet veel bas.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-SF150 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-SF150 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-SF150. Als je de Sony HT-SF150 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-SF150 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.