zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony HT-X8500. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony HTX8500.CEL.

Specificaties Sony HT-X8500

Merk

Sony

Fabrikantcode

HTX8500.CEL

Omschrijving van de Sony HT-X8500

Breng je favoriete films, series, games en tv-programma's tot leven met de Sony HT-X8500. Deze soundbar tilt het geluid naar een hoger niveau dankzij de geavanceerde Dolby Atmos technologie. Niet alleen wordt het geluid naar voren gestuurd, maar ook naar boven en opzij, waardoor een meeslepende geluidservaring ontstaat. De ingebouwde subwoofer zorgt ervoor dat de lage tonen krachtig worden weergegeven, waardoor geluidseffecten echt tot hun recht komen. Met de verschillende modi, zoals theater, muziek, games, nieuws en sport, kun je het geluid aanpassen aan jouw voorkeuren en de situatie. Wil je liever genieten van muziek? Sluit de soundbar eenvoudig via bluetooth aan op je smartphone of tablet en stream je favoriete nummers van populaire streamingdiensten zoals Spotify of Deezer. Het aansluiten van de soundbar op je televisie is ook een fluitje van een cent, je kunt gebruik maken van een hdmi arc of optische kabel. Met de Sony HT-X8500 haal je niet alleen een hoogwaardig geluidssysteem in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De slanke vormgeving en strakke lijnen zorgen ervoor dat de soundbar naadloos opgaat in elke ruimte. Geniet van een meeslepende geluidservaring en breng je kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau met de Sony HT-X8500.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om op de tv aan te sluiten. Als je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, kun je hem bedienen met de afstandsbediening van jouw tv.

Minpunten
  • De soundbar kan alleen worden gekoppeld aan Samsung tv's met een bouwjaar van 2012 of later via bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sony HT-X8500 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony HT-X8500 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony HT-X8500. Als je de Sony HT-X8500 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony HT-X8500 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals