Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony MDR-RF895RK Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony MDR-RF895RK Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony MDRRF895RK.EU8.

Specificaties Sony MDR-RF895RK Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

MDRRF895RK.EU8

Omschrijving van de Sony MDR-RF895RK Zwart

De Sony MDR-RF895RK is een fantastische draadloze koptelefoon die je de vrijheid geeft om thuis te genieten van je favoriete tv-programma's en muziek, zonder dat je partner er last van heeft. Met het meegeleverde zendstation kun je eenvoudig verbinding maken met je tv of stereo-installatie via de 3,5 mm jack-ingang. Dankzij de Stemmodus worden dialogen in tv-programma's en films kristalhelder weergegeven, zodat je niets hoeft te missen. Met een indrukwekkend bereik van 100 meter kun je zelfs even naar het toilet gaan zonder dat het geluid wegvalt. En met een speeltijd van maar liefst 20 uur kun je de hele dag genieten van je favoriete entertainment. Als de batterij leeg is, kun je de koptelefoon eenvoudig op het zendstation plaatsen om op te laden. Het is belangrijk op te merken dat deze koptelefoon alleen werkt met televisies die een audio-uitgang hebben die compatibel is met de koptelefoon. Dit is een 3,5 mm jack-aansluiting. Als je televisie niet over deze aansluiting beschikt, zal de koptelefoon helaas niet werken. Let er ook op dat wanneer je de koptelefoon met je televisie verbindt, het geluid meestal niet meer uit de speakers van de televisie komt, tenzij je televisie de optie heeft om beide geluidsbronnen tegelijkertijd te gebruiken. Met de Sony MDR-RF895RK geniet je dus van een ongeëvenaarde draadloze luisterervaring in alle comfort en gemak.

Pluspunten
  • Met deze hoofdtelefoon kun je op het door jou gewenste volume naar het tv-geluid luisteren. Dankzij de Stemmodus zijn dialogen in tv-programma's en films goed verstaanbaar.

Minpunten
  • Je kunt de koptelefoon niet via bluetooth aan een mobiel apparaat verbinden. De koptelefoon werkt alleen als je televisie een 3,5 mm jack-aansluiting heeft.

Veelgestelde vragen over de Sony MDR-RF895RK Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony MDR-RF895RK Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony MDR-RF895RK Zwart. Als je de Sony MDR-RF895RK Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony MDR-RF895RK Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.