Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony MHC-V73D

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony MHC-V73D. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony MHCV73D.CEL.

Specificaties Sony MHC-V73D

Merk

Sony

Fabrikantcode

MHCV73D.CEL

Omschrijving van de Sony MHC-V73D

Ontdek een nieuwe manier om van muziek te genieten met de Sony MHC-V73D. Deze party speaker biedt niet alleen een krachtig geluid met diepe bassen, maar ook een spectaculaire lichtshow die je feest naar een hoger niveau tilt. Met de omnidirectionele lichtshow worden alle hoeken van de kamer verlicht, waardoor je een onvergetelijke sfeer creëert. Naast het luisteren naar muziek, kun je met de Sony MHC-V73D ook karaokeavonden organiseren. Met de 2 microfooningangen en karaoke modus wordt het zingen van een duet een eitje. En wanneer je even niet aan het zingen bent, kun je de microfoons eenvoudig in de houders plaatsen. De unieke 360 graden ontwerp zorgt ervoor dat het geluid gelijkmatig in elke hoek van de kamer te horen is. Zo kun je de speaker gemakkelijk in het midden van de kamer plaatsen en genieten van een meeslepende geluidservaring. Het bedieningspaneel aan de bovenkant van de speaker maakt gebruik van horizontale en verticale handbewegingen, waardoor je moeiteloos het volgende nummer kunt overslaan, het volume van de microfoon kunt verhogen of de toonhoogte van de muziek kunt aanpassen. Met de Sony MHC-V73D haal je niet alleen een krachtige party speaker in huis, maar ook een unieke lichtshow en karaoke-ervaring. Laat je feest tot leven komen en geniet van muziek op een geheel nieuwe manier.

Pluspunten
  • Geniet in elke hoek van de kamer van je feestje met de omnidirectionele lichtshow. -> Geniet van elke hoek van de kamer tijdens je feestje dankzij de omnidirectionele lichtshow. Zing de sterren van de hemel dankzij de 2 microfoon ingangen en de karaoke modus. -> Zing als een nachtegaal met behulp van de 2 microfooningangen en de karaoke modus. Door het 360 graden ontwerp zet je de speaker midden in de kamer. -> Plaats de speaker in het midden van de kamer dankzij het 360 graden ontwerp.

Minpunten
  • De Sony MHC-V83D geeft vocalen gedetailleerder weer. De luidspreker werkt alleen op netstroom.

Veelgestelde vragen over de Sony MHC-V73D en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony MHC-V73D klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony MHC-V73D. Als je de Sony MHC-V73D wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony MHC-V73D is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.