Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony PS-LX310BT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony PS-LX310BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony PSLX310BT.CEL.

Specificaties Sony PS-LX310BT

Merk

Sony

Fabrikantcode

PSLX310BT.CEL

Omschrijving van de Sony PS-LX310BT

Met de Sony PS-LX310BT platenspeler haal je een stukje nostalgie in huis. Deze moderne platenspeler stelt je in staat om te genieten van de rijke klanken van je favoriete lp's. Maar deze platenspeler biedt meer dan alleen een klassieke muziekervaring. Dankzij de ingebouwde bluetooth-functie kun je de PS-LX310BT draadloos verbinden met andere bluetooth apparaten. Dit betekent dat je je lp's kunt afspelen via een bluetooth speaker of zelfs een draadloze koptelefoon, zodat je in alle rust van je muziek kunt genieten. Daarnaast is de platenspeler voorzien van een handige ingebouwde voorversterker, waardoor je geen externe versterker of receiver nodig hebt om je speakers aan te sluiten. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar zorgt ook voor een eenvoudige en probleemloze installatie. Wat deze platenspeler nog aantrekkelijker maakt, is het vol automatische ontwerp. Plaats simpelweg je plaat in de speler en de naald wordt automatisch gepositioneerd en geplaatst. Het afspelen van je lp's was nog nooit zo gemakkelijk! En als je klaar bent met luisteren, hoef je je geen zorgen te maken over stof en vuil. Klap gewoon de stofkap dicht voor extra bescherming. Met de Sony PS-LX310BT platenspeler ervaar je de magie van vinyl in een modern jasje, zonder concessies te doen aan kwaliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met behulp van bluetooth kun je de platenspeler draadloos verbinden met een luidspreker of koptelefoon. Door de ingebouwde voorversterker heb je geen externe versterker nodig om je luidsprekers aan te sluiten.

Minpunten
  • Je kunt geen lp's digitaliseren met deze platenspeler.

Veelgestelde vragen over de Sony PS-LX310BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony PS-LX310BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony PS-LX310BT. Als je de Sony PS-LX310BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony PS-LX310BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.