Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony SA-SR3S

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SA-SR3S. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SARS3S.CEL.

Specificaties Sony SA-SR3S

Merk

Sony

Fabrikantcode

SARS3S.CEL

Omschrijving van de Sony SA-SR3S

Met de Sony SA-SR3S achterspeakers maak je jouw surround sound ervaring compleet. Deze draadloze speakers zijn speciaal ontworpen om naadloos te integreren met de Sony HT-A7000 soundbar. Het beste van alles is dat je geen gedoe hebt met kabels die door je woonkamer lopen. Geniet van een meeslepende surround sound-ervaring terwijl je volledig wordt ondergedompeld in je favoriete films en series. Deze draadloze achterspeakers bieden true surround sound, waardoor je het gevoel krijgt alsof je middenin de actie zit. De speakers zijn ontworpen om je een indrukwekkend geluid te bieden dat je volledig omringt. Of je nu een spannende actiefilm kijkt of je favoriete muziek beluistert, de Sony SA-SR3S zorgt ervoor dat je elk detail hoort en voelt alsof je er zelf bij bent. Met deze achterspeakers van Sony creëer je een bioscoopervaring in je eigen woonkamer. Dankzij het draadloze ontwerp kun je de speakers gemakkelijk plaatsen waar je maar wilt, zonder je zorgen te maken over het verbergen van kabels. Verlies jezelf in het geluid en beleef je favoriete content op een geheel nieuw niveau met de Sony SA-SR3S achterspeakers.

Pluspunten
  • Geschikt voor je Sony HT-A7000 soundbar. De achterluidsprekers kunnen draadloos worden verbonden, zodat je geen last hebt van losse kabels in je kamer. Met deze combinatie vorm je een stereopaar.

Minpunten
  • Alleen de HT-A7000 en HT-S2000 soundbar kunnen worden gekoppeld aan de achterspeakers.

Veelgestelde vragen over de Sony SA-SR3S en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SA-SR3S klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SA-SR3S. Als je de Sony SA-SR3S wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SA-SR3S is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.