Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony SA-SW5

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SA-SW5. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SASW5.CEL.

Specificaties Sony SA-SW5

Merk

Sony

Fabrikantcode

SASW5.CEL

Omschrijving van de Sony SA-SW5

Breng je geluidservaring naar een hoger niveau met de Sony SA-SW5. Deze subwoofer heeft een omnidirectioneel ontwerp, wat betekent dat het geluid breed wordt verspreid. Hierdoor kun je overal in de kamer genieten van de diepste tonen. Het sigma magnetisch circuit zorgt ervoor dat er geen kracht verloren gaat die de spraakspoel aandrijft. Het resultaat is een krachtig en diep basgeluid waar je helemaal in op kunt gaan. Maar dat is nog niet alles. De Sony SA-SW5 is uitgerust met een passieve radiator die ruis en vervorming vermindert. Dit zorgt ervoor dat de geluidsweergave altijd helder en onvervormd blijft, zelfs op hoog volume. Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of games speelt, met deze subwoofer haal je het beste uit je geluidsopstelling. Dompel jezelf onder in een meeslepende geluidservaring met de Sony SA-SW5. Met zijn innovatieve ontwerp, krachtige basgeluid en verminderde ruis en vervorming, is deze subwoofer een absolute must-have voor elke audiofiel.

Pluspunten
  • Het omni-directionele ontwerp van de subwoofer zorgt voor een brede verspreiding van het geluid. Dankzij de sigma magnetische circuit ervaar je een diep en krachtig basgeluid. De passieve radiator vermindert de reproductie van ruis en vervorming.

Minpunten
  • Alleen de Sony HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000 en de HT-S2000 soundbar of HT-A9 home cinema set kunnen gekoppeld worden aan de subwoofer.

Veelgestelde vragen over de Sony SA-SW5 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SA-SW5 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SA-SW5. Als je de Sony SA-SW5 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SA-SW5 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.