Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-RA3000 Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-RA3000 Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSRA3000H.CEL.

Specificaties Sony SRS-RA3000 Grijs

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSRA3000H.CEL

Omschrijving van de Sony SRS-RA3000 Grijs

De Sony SRS-RA3000 in de kleur grijs is een revolutionaire draadloze speaker die zorgt voor een meeslepende geluidservaring in jouw huis. Het unieke 360 graden ontwerp zorgt ervoor dat het geluid zich gelijkmatig verspreidt, waardoor je vanuit elke hoek van de kamer kunt genieten van jouw favoriete muziek. Met de mogelijkheid om de speaker toe te voegen aan jouw Google Home of Amazon Alexa multiroom setup, kun je moeiteloos muziek streamen door het hele huis. Deze veelzijdige speaker biedt niet alleen de mogelijkheid om muziek af te spelen via wifi, maar ook via bluetooth. Dit betekent dat je eenvoudig verbinding kunt maken met je smartphone, tablet of andere apparaten om draadloos jouw favoriete nummers af te spelen. Daarnaast is deze wifi speaker waterbestendig, waardoor je hem zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken kunt gebruiken zonder je zorgen te maken. Met de Sony SRS-RA3000 in de kleur grijs haal je niet alleen een krachtige speaker in huis, maar ook een stijlvol en modern design. De strakke vormgeving en de grijze kleur passen perfect in elke interieurstijl. Of je nu een feestje geeft in de woonkamer of ontspant in de badkamer, deze speaker biedt de ultieme geluidservaring waar je naar verlangt. Geniet van jouw favoriete nummers zoals nooit tevoren met de Sony SRS-RA3000.

Pluspunten
  • Dankzij de 360 graden verspreiding van het geluid, klinkt jouw muziek helder vanuit elke positie. Je kunt eenvoudig een multiroom opstelling creëren en muziek door het hele huis streamen met extra Google Home speakers. Naast het streamen via wifi, kun je ook muziek vanaf een smartphone of laptop naar de speaker streamen via bluetooth.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen ingebouwde woofer, zoals de Sony SRS-RA5000, waardoor hij een minder krachtige bas produceert.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-RA3000 Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-RA3000 Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-RA3000 Grijs. Als je de Sony SRS-RA3000 Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-RA3000 Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.