Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-RA3000 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-RA3000 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSRA3000B.CEL.

Specificaties Sony SRS-RA3000 Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSRA3000B.CEL

Omschrijving van de Sony SRS-RA3000 Zwart

Met de Sony SRS-RA3000 Zwart haal je een ware geluidservaring in huis. Dankzij het 360 graden ontwerp wordt het geluid van alle kanten verspreid, waardoor je je favoriete nummers kunt beluisteren vanuit elke hoek van de kamer. Maar dat is niet alles, want deze slimme speaker kan ook worden toegevoegd aan jouw Google Home of Amazon Alexa multiroom opstelling. Hierdoor kun je moeiteloos muziek streamen door het hele huis, zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete deuntjes. De Sony SRS-RA3000 Zwart biedt niet alleen wifi-connectiviteit, maar ook bluetooth-functionaliteit. Dit betekent dat je jouw favoriete nummers niet alleen draadloos kunt afspelen via wifi, maar ook via bluetooth. De veelzijdigheid van deze speaker is dus echt indrukwekkend. Bovendien is deze wifi-speaker waterbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt gebruiken in de badkamer en keuken. Zo kun je tijdens het koken of ontspannen in bad blijven genieten van je favoriete muziek, zonder je zorgen te maken over waterschade. Kortom, met de Sony SRS-RA3000 Zwart haal je niet alleen een hoogwaardige geluidskwaliteit in huis, maar ook een speaker die perfect past bij jouw moderne en veelzijdige levensstijl.

Pluspunten
  • Dankzij de 360 graden geluidsverspreiding klinkt je muziek helder vanuit elke positie. Met extra Google Home speakers kun je gemakkelijk een multiroom setup creëren en je muziek door het hele huis streamen. Naast het streamen via wifi, kun je ook muziek vanaf een smartphone of laptop naar de speaker streamen via bluetooth.

Minpunten
  • De speaker heeft geen ingebouwde woofer zoals de Sony SRS-RA5000, waardoor hij een minder krachtige bas produceert.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-RA3000 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-RA3000 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-RA3000 Zwart. Als je de Sony SRS-RA3000 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-RA3000 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.