Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS XB-13 zwart 10-pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS XB-13 zwart 10-pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXB13B.CE7.

Specificaties Sony SRS XB-13 zwart 10-pack

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXB13B.CE7

Omschrijving van de Sony SRS XB-13 zwart 10-pack

Met het Sony SRS XB-13 Zwart 10-Pack haal je direct voor iedereen een cadeau in huis. Het pakket bevat 10 mini bluetooth speakers, zodat je vrienden en familie kunt verrassen met een geweldige speaker onder de kerstboom. Bovendien kun je de kerstpakketten van je werknemers vullen met deze fantastische speakers. Wat dit product nog specialer maakt, is dat je twee SRS XB-13 speakers aan elkaar kunt koppelen voor een nog hoger volume. Zo kun je nog meer genieten van je favoriete muziek. De Extra Bass technologie zorgt voor een indrukwekkend vol basgeluid, wat elke luisterervaring naar een hoger niveau tilt. Maak je geen zorgen als je van plan bent om de speakers mee te nemen naar het strand of het zwembad, want ze zijn stof- en waterbestendig. Je kunt dus zorgeloos van je muziek genieten terwijl je van de zon geniet. Met het Sony SRS XB-13 Zwart 10-Pack haal je niet alleen geweldige geluidskwaliteit in huis, maar ook een stijlvol en duurzaam product dat perfect is voor elke gelegenheid.

Pluspunten
  • Met dit pakket heb je meteen een cadeau voor iedereen in huis. Je koppelt de luidspreker aan een andere Sony SRS-XB13 voor een hoger volume. Dankzij de Extra Bass-technologie geniet je van een rijke bas.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet meer verder via een audiokabel.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS XB-13 zwart 10-pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS XB-13 zwart 10-pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS XB-13 zwart 10-pack. Als je de Sony SRS XB-13 zwart 10-pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS XB-13 zwart 10-pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.