zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS XB-13 zwart 20-pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXB13B.CE7.

Specificaties Sony SRS XB-13 zwart 20-pack

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXB13B.CE7

Omschrijving van de Sony SRS XB-13 zwart 20-pack

Met het Sony SRS XB-13 Zwart 20-Pack haal je direct voor iedereen een fantastisch cadeau in huis. Deze geweldige set bestaat uit maar liefst 20 mini bluetooth speakers. Hiermee verras je niet alleen vrienden en familie met een geweldige speaker onder de kerstboom, maar kun je ook de kerstpakketten van je werknemers op een unieke manier vullen. Wat dit product extra speciaal maakt, is dat je twee SRS XB-13 speakers aan elkaar kunt koppelen. Hierdoor kun je genieten van een nog hoger volume en een indrukwekkende geluidservaring. De speakers zijn uitgerust met de innovatieve Extra Bass technologie, waardoor ze een vol en krachtig basgeluid produceren. Of je nu van energieke beats houdt of juist van rustige melodieën, deze speakers geven elke muziekstijl een extra dimensie. Een ander groot voordeel is dat de Sony SRS XB-13 speakers stof- en waterbestendig zijn. Dit betekent dat je ze zonder zorgen mee kunt nemen naar het strand, het zwembad of zelfs onder de douche. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen allerlei omstandigheden en dat je altijd kunt blijven genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. Kortom, met het Sony SRS XB-13 Zwart 20-Pack haal je niet alleen een geweldig cadeau in huis, maar ook een product dat garant staat voor ultiem muziekplezier, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een cadeau voor iedereen in huis. Je kunt de speaker verbinden met een andere Sony SRS-XB13 voor een hoger volume. Door de Extra Bass technologie geniet je van een krachtige bas.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, luister je niet meer via een audiokabel.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS XB-13 zwart 20-pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS XB-13 zwart 20-pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS XB-13 zwart 20-pack. Als je de Sony SRS XB-13 zwart 20-pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS XB-13 zwart 20-pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals