Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXB13L.CE7.

Specificaties Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXB13L.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw

Met het Sony SRS-XB13 Duo Pack in licht blauw geniet je van een nog hoger volume en een meeslepende geluidservaring. Deze set bestaat uit twee bluetooth speakers, die je eenvoudig met elkaar verbindt voor een indrukwekkend stereogeluid. Hierdoor komt het geluid echt tot leven, zowel van links als van rechts. Naast het krachtige geluid is de Sony SRS-XB13 ook uitgerust met de Extra Bass Technologie, waardoor je kunt genieten van een diepe en volle basweergave. Of je nu naar je favoriete playlist luistert of een film kijkt, deze speakers zorgen voor een rijke audiobeleving. Niet alleen is deze speaker set waterbestendig, maar ook stofbestendig. Dit betekent dat je de speakers zonder zorgen kunt meenemen naar het strand, het park of waar je ook maar wilt genieten van je muziek. Bovendien heeft elke speaker een batterijduur van maar liefst 16 uur, zodat je de hele dag ongestoord kunt blijven luisteren naar je favoriete nummers. Kortom, met het Sony SRS-XB13 Duo Pack in licht blauw haal je niet alleen een krachtig en draagbaar geluidssysteem in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • De speakers die aan elkaar gekoppeld zijn, produceren een hoger volume. Met de Extra Bass technologie geniet je van een volle bas. Het ontwerp dat stof- en waterbestendig is, maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiokabel.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw. Als je de Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Licht Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.