Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXB13LI.CE7.

Specificaties Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXB13LI.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw

Met het Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw kun je genieten van een nog hoger volume. Deze set bestaat uit twee Bluetooth-luidsprekers die je met elkaar kunt verbinden, waardoor je kunt luisteren naar een meeslepend stereo geluid. Het geluid komt zowel van links als rechts, waardoor je een ongekende luisterervaring beleeft. Deze speakers zijn uitgerust met de innovatieve Extra Bass Technologie, waardoor je kunt genieten van een diepe en krachtige basweergave. Of je nu naar je favoriete muziek luistert of een film kijkt, de geluidskwaliteit zal je zeker imponeren. Bovendien zijn deze speakers niet alleen waterbestendig, maar ook stofbestendig. Dit betekent dat je ze zonder zorgen kunt meenemen naar het strand, het zwembad of zelfs tijdens een avontuurlijke wandeling in de natuur. De batterijduur van maar liefst 16 uur zorgt ervoor dat je de hele dag onafgebroken kunt genieten van je favoriete muziek. Of je nu thuis bent, onderweg of op een feestje, deze speakers bieden je de ultieme vrijheid om altijd en overal te genieten van een indrukwekkend geluid. Het Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw is niet alleen een lust voor het oor, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Kies voor deze set en beleef muziek op een geheel nieuw niveau.

Pluspunten
  • De verbonden speakers produceren een hogere volume. Met behulp van de Extra Bass technologie geniet je van een volle bas. Het ontwerp van de speaker, dat stof- en waterbestendig is, maakt het geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiokabel.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw. Als je de Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Poederblauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.