Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXB13C.CE7.

Specificaties Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXB13C.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe

Met het Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe geniet je van een nog intenser geluidsvolume. Deze set bestaat uit twee bluetooth speakers die je eenvoudig met elkaar kunt verbinden, zodat je kunt luisteren naar een indrukwekkend stereogeluid. Het geluid komt nu zowel van links als rechts, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in je favoriete muziek. Dankzij de innovatieve Extra Bass Technologie geniet je bovendien van een diepe, krachtige basweergave die je muziek tot leven brengt. De Sony SRS-XB13 speakers zijn niet alleen waterbestendig, maar ook stofbestendig. Dit betekent dat je de speakers zonder zorgen kunt meenemen naar het strand, het zwembad of andere buitenlocaties. Zelfs als er wat zand of stof op de speakers komt, hoef je je geen zorgen te maken, want ze kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt. Met een batterijduur van maar liefst 16 uur kun je de hele dag onafgebroken genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. Het compacte formaat maakt de speakers bovendien gemakkelijk draagbaar, zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Kortom, met het Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe haal je een krachtige en veelzijdige geluidsoplossing in huis waarmee je overal kunt genieten van jouw favoriete muziek.

Pluspunten
  • De gekoppelde speakers produceren een verhoogd volume. Met de Extra Bass technologie geniet je van een krachtige bas. Het ontwerp, dat stof- en waterbestendig is, maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, kun je niet verder luisteren door middel van een audiokabel.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe. Als je de Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Taupe is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.