Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXB13B.CE7.

Specificaties Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXB13B.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart

Met de Sony SRS-XB13 Duo Pack in het zwart kun je genieten van een nog hoger volume. Verbind eenvoudig de 2 bluetooth speakers met elkaar en luister naar een indrukwekkend stereo geluid. Hierdoor komt het geluid zowel van links als rechts, waardoor je een meeslepende luisterervaring hebt. Deze speakers bieden niet alleen een geweldig geluid, maar ook een volle basweergave dankzij de geavanceerde Extra Bass Technologie van Sony. Of je nu thuis bent, op het strand of in het park, je kunt altijd van je favoriete muziek genieten. Deze speakers zijn namelijk niet alleen waterbestendig, maar ook stofbestendig. Dit betekent dat je ze zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen. Wat deze Duo Pack nog beter maakt, is de indrukwekkende batterijduur van 16 uur. Dit betekent dat je de hele dag onafgebroken kunt luisteren naar je favoriete muziek, zonder je zorgen te maken over het opladen van de speakers. Kortom, met de Sony SRS-XB13 Duo Pack in het zwart haal je niet alleen geweldig geluid in huis, maar ook een stijlvolle en betrouwbare set speakers die je overal mee naartoe kunt nemen.

Pluspunten
  • De speakers die aan elkaar gekoppeld zijn, produceren een hoger volume. Met behulp van de Extra Bass technologie kun je genieten van een volle bas. Het ontwerp dat stof- en waterbestendig is, maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Als de batterij leeg is, kan je niet verder luisteren via een audiokabel.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart. Als je de Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XB13 Duo Pack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.