Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XE200 Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XE200 Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXE200L.CE7.

Specificaties Sony SRS-XE200 Blauw

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXE200L.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XE200 Blauw

Met de Sony SRS-XE200 Blauw haal je een compacte bluetooth speaker in huis die je overal mee naartoe kunt nemen. De Line Shape Diffuser, die ook te vinden is in de SRS-XE300, zorgt ervoor dat het geluid gelijkmatig over de hele kamer wordt verspreid. Of je nu een klein feestje thuis wilt houden of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, deze speaker biedt de perfecte geluidsbeleving. Niet alleen is de Sony SRS-XE200 Blauw een geweldige speaker voor gebruik binnenshuis, maar dankzij het stof- en waterbestendige ontwerp kun je hem ook zonder zorgen buitenshuis gebruiken. Neem hem mee naar het strand, zet hem bij het zwembad of gebruik hem gewoon in de tuin. De speaker is bestand tegen verschillende omstandigheden en kan gemakkelijk worden meegenomen waar je ook naartoe gaat. Met een volledig opgeladen batterij gaat de Sony SRS-XE200 Blauw maar liefst 16 uur mee, waardoor je de hele dag kunt genieten van je favoriete muziek. En als je haast hebt, kun je de snellaadfunctie gebruiken. Slechts 10 minuten opladen is genoeg om de speaker 70 minuten te kunnen gebruiken. Met zijn compacte formaat, indrukwekkende geluidskwaliteit en draagbaarheid is de Sony SRS-XE200 Blauw de perfecte metgezel voor elke muziekliefhebber, waar je ook naartoe gaat.

Pluspunten
  • De Line Shape Diffuser verdeelt het geluid beter over de hele kamer. Het ontwerp van de speaker is stof- en waterbestendig, waardoor deze geschikt is voor gebruik buitenshuis. Na slechts 10 minuten opladen kan de speaker 70 minuten gebruikt worden dankzij de snellaadfunctie.

Minpunten
  • Deze luidspreker is minder geschikt voor grotere ruimtes dan de Sony SRS-XE300.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XE200 Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XE200 Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XE200 Blauw. Als je de Sony SRS-XE200 Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XE200 Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.