Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XE200 Blauw Duopack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XE200 Blauw Duopack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXE200L.CE7.

Specificaties Sony SRS-XE200 Blauw Duopack

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXE200L.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XE200 Blauw Duopack

Met het Sony SRS-XE200 Blauw Duopack haal je direct 2 speakers in huis. Deze bluetooth speakers kunnen aan elkaar gekoppeld worden, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkend stereo geluid. Daarnaast is het ook mogelijk om één van de speakers als cadeau weg te geven aan een vriend of familielid. De Sony SRS-XE200 beschikt over de innovatieve Line Shape Diffuser, net als zijn grotere broer, de SRS-XE300. Het compacte formaat van de XE200 maakt het eenvoudig om deze speakers in elke ruimte te plaatsen. Dankzij de Line Shape Diffuser wordt het geluid optimaal verdeeld, zodat je overal in de kamer kunt genieten van een helder en krachtig geluid. Dit maakt het ideaal om thuis een klein feestje te organiseren. Deze bluetooth speakers zijn niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Dankzij het stof- en waterbestendige ontwerp kun je ze ook zonder zorgen meenemen naar buiten. Neem ze bijvoorbeeld mee naar het strand voor een ontspannen dagje uit, of zet ze naast het zwembad voor wat extra sfeer tijdens een zomerse barbecue. Met een volle lading kunnen de speakers maar liefst 16 uur lang meegaan. En mocht je ze onverhoopt toch vergeten op te laden, dan kun je gebruik maken van de snellaadfunctie. Na slechts 10 minuten opladen kunnen de speakers alweer 70 minuten lang gebruikt worden.

Pluspunten
  • Luister naar stereogeluid door de 2 speakers met elkaar te verbinden. De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de speaker het geluid gelijkmatiger verspreidt in de hele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen aux-aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XE200 Blauw Duopack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XE200 Blauw Duopack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XE200 Blauw Duopack. Als je de Sony SRS-XE200 Blauw Duopack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XE200 Blauw Duopack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.