Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XE200 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XE200 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXE200B.CE7.

Specificaties Sony SRS-XE200 Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXE200B.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XE200 Zwart

De Sony SRS-XE200 in het zwart is een compacte en draagbare bluetooth speaker met een krachtig geluid. Met zijn Line Shape Diffuser, die ook aanwezig is in de SRS-XE300, zorgt deze speaker ervoor dat het geluid gelijkmatig wordt verspreid door de hele kamer. Of je nu een klein feestje thuis wilt organiseren of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, deze speaker biedt de perfecte geluidsweergave. Niet alleen is de SRS-XE200 geschikt voor gebruik binnenshuis, maar dankzij zijn stof- en waterbestendige ontwerp is hij ook perfect voor buitengebruik. Neem hem gerust mee naar het strand of zet hem bij het zwembad zonder je zorgen te maken over waterschade. Met een volle lading gaat de speaker maar liefst 16 uur mee, dus je kunt de hele dag genieten van je favoriete deuntjes. Bovendien heeft hij een snellaadfunctie waarmee je na slechts 10 minuten opladen al 70 minuten lang kunt genieten van je muziek. Met zijn strakke zwarte design en draagbaarheid is de Sony SRS-XE200 de ideale metgezel voor zowel binnen als buiten. Geniet van een geweldige geluidskwaliteit en een langdurige batterijduur, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de luidspreker het geluid gelijkmatiger over de hele kamer verspreidt. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor gebruik buitenshuis. Dankzij de snellaadfunctie kun je de luidspreker na 10 minuten opladen al 70 minuten gebruiken.

Minpunten
  • Deze luidspreker is minder geschikt voor grotere ruimtes dan de Sony SRS-XE300.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XE200 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XE200 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XE200 Zwart. Als je de Sony SRS-XE200 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XE200 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.