zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XE200 Zwart Duopack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXE200B.CE7.

Specificaties Sony SRS-XE200 Zwart Duopack

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXE200B.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XE200 Zwart Duopack

Met het Sony SRS-XE200 Zwart Duopack haal je direct 2 speakers in huis, zodat je kunt genieten van het ultieme stereogeluid. Deze bluetooth speakers kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor je een meeslepende luisterervaring kunt creëren. Bovendien kun je er ook voor kiezen om één van de speakers cadeau te geven aan een vriend of geliefde. Deze speakers zijn uitgerust met de geavanceerde Line Shape Diffuser, die ook te vinden is in de SRS-XE300. Het unieke ontwerp van deze diffuser zorgt ervoor dat het geluid gelijkmatig wordt verdeeld over de hele kamer. Hierdoor kun je moeiteloos een klein feestje thuis organiseren. Daarnaast zijn de speakers stof- en waterbestendig, waardoor je ze niet alleen binnen, maar ook buiten kunt gebruiken. Of je ze nu meeneemt naar het strand of bij het zwembad plaatst, deze speakers zullen altijd voor de perfecte soundtrack zorgen. Met een volledig opgeladen batterij gaan de speakers maar liefst 16 uur mee. En dankzij de handige snellaadfunctie hoef je niet lang te wachten voordat je weer kunt genieten van je favoriete muziek. Slechts 10 minuten opladen geeft je al 70 minuten afspeeltijd. Kortom, het Sony SRS-XE200 Zwart Duopack is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar draadloos en hoogwaardig geluid, zowel binnen als buiten.

Pluspunten
  • Luister naar stereogeluid door de 2 speakers met elkaar te verbinden. De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de speaker het geluid gelijkmatiger verdeelt in de hele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen aux-aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XE200 Zwart Duopack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XE200 Zwart Duopack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XE200 Zwart Duopack. Als je de Sony SRS-XE200 Zwart Duopack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XE200 Zwart Duopack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals