Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XE300 Grijs Duopack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XE300 Grijs Duopack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXE300H.CE7.

Specificaties Sony SRS-XE300 Grijs Duopack

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXE300H.CE7

Omschrijving van de Sony SRS-XE300 Grijs Duopack

Met het Sony SRS-XE300 Grijs Duopack haal je meteen twee speakers in huis. Verbind de bluetooth speakers met elkaar via de Sony Music Center app en geniet van een meeslepend stereogeluid. Deze bluetooth speakers zijn uitgerust met een Line Shape Diffuser, wat ervoor zorgt dat het geluid perfect te horen is in de hele kamer. Zo kun je gemakkelijk een klein feestje in huis organiseren. Dankzij het stof- en waterbestendige ontwerp kun je de speakers niet alleen binnen, maar ook buiten gebruiken. Je kunt ze zonder zorgen meenemen naar het strand of bij het zwembad plaatsen. Op een volle lading gaan de speakers maar liefst 24 uur mee. Bovendien kun je na slechts 10 minuten opladen al 70 minuten lang van de speakers genieten dankzij de snellaadfunctie. Met het Sony SRS-XE300 Grijs Duopack ben je verzekerd van hoogwaardig geluid en ultieme draagbaarheid. Of je nu thuis bent of onderweg, deze speakers zullen je altijd vergezellen en zorgen voor een geweldige luisterervaring.

Pluspunten
  • Luister naar stereogeluid door de 2 speakers met elkaar te verbinden. De Line Shape Diffuser zorgt ervoor dat de speaker het geluid gelijkmatiger verspreidt in de hele kamer. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen aux-aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XE300 Grijs Duopack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XE300 Grijs Duopack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XE300 Grijs Duopack. Als je de Sony SRS-XE300 Grijs Duopack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XE300 Grijs Duopack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.