zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXG300B.EU8.

Specificaties Sony SRS-XG300 Zwart Duopack

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXG300B.EU8

Omschrijving van de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack

Breng stereogeluid naar je huis met de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack. Plaats de 2 Bluetooth-luidsprekers aan weerszijden van de kamer en het lijkt alsof je naar muziek luistert in een concertzaal. Je zult nooit zonder muziek komen te zitten, want op een volledige lading gaan de luidsprekers wel 25 uur mee. En als de batterij leeg is en je de luidsprekers snel nodig hebt, kun je ze in slechts 10 minuten opladen voor 70 minuten gebruik. Zo kun je binnen no-time weer genieten van je favoriete nummers. Dankzij het stof- en waterbestendige ontwerp kun je deze luidsprekers ook gemakkelijk buitenshuis gebruiken. Dus waar je ook gaat, je kunt altijd je muziek meenemen. Bovendien zijn er aan de zijkanten van de luidsprekers lichten ingebouwd, waardoor je een kleine lichtshow kunt creëren terwijl je naar je muziek luistert. Met de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack breng je niet alleen geweldig geluid in huis, maar ook een beetje extra sfeer.

Pluspunten
  • Luister naar stereogeluid door de 2 luidsprekers met elkaar te verbinden. Na 10 minuten opladen kun je de speaker dankzij de snellaadfunctie gedurende 70 minuten gebruiken. Dankzij het ontwerp dat bestand is tegen stof en water is de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • De speaker weegt 3 kilo en is zwaarder dan andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack. Als je de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XG300 Zwart Duopack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals