Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XP700

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XP700. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXP700B.CEL.

Specificaties Sony SRS-XP700

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXP700B.CEL

Omschrijving van de Sony SRS-XP700

Transformeer je woonkamer in een dansvloer met de Sony SRS-XP700. Deze feestluidspreker heeft een 360 graden ontwerp, waardoor je kunt genieten van geluid dat de hele kamer vult. Met de LIVE SOUND functie klinkt de muziek levendig en meeslepend. Wil je tijdens je feestje graag een toespraak houden? Sluit eenvoudig een microfoon aan op de microfooningang, zodat iedereen je goed kan verstaan. Maar dat is nog niet alles! Deze luidspreker kan ook dienen als een versterker voor je gitaar. Sluit gewoon je gitaar aan en rock erop los! En als je van een nog groter volume wilt genieten, kun je meerdere Sony speakers aan elkaar koppelen via Party Connect. De Sony SRS-XP700 is niet alleen een krachtige luidspreker, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze speaker een echte blikvanger. Bovendien is hij draagbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je nu een feestje houdt in de tuin of een gezellig samenzijn organiseert in de woonkamer, de Sony SRS-XP700 zorgt ervoor dat de muziek overal helder en krachtig klinkt. Met een batterijduur van maar liefst 25 uur hoef je je geen zorgen te maken dat de muziek halverwege stopt. Laat je gasten versteld staan van de indrukwekkende geluidsk.

Pluspunten
  • Dankzij het ontwerp van 360 graden kun je genieten van geluid dat de hele kamer vult. Geniet van muziek alsof je bij een concert staat dankzij LIVE SOUND. Zing en speel als een ster dankzij de microfooningang en gitaaringang.

Minpunten
  • De luidspreker is bestand tegen spatwater en is niet volledig waterdicht.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XP700 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XP700 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XP700. Als je de Sony SRS-XP700 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XP700 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.