Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony SRS-XV800 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony SRS-XV800 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony SRSXV800B.CEL.

Specificaties Sony SRS-XV800 Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

SRSXV800B.CEL

Omschrijving van de Sony SRS-XV800 Zwart

Met de Sony SRS-XV800 Zwart kun je moeiteloos muzikale avonturen beleven met je vrienden. Dankzij de indrukwekkende accuduur van maar liefst 25 uur hoef je je geen zorgen te maken dat de muziek ooit zal stoppen. Laat je meevoeren door je relaxte afspeellijst terwijl je geniet van een verfrissend drankje om helemaal in de feeststemming te komen. En wanneer de avond valt, nodig je gewoon nog wat vrienden uit om het feest naar een hoger niveau te tillen. Geen enkele zorg dat er een drankje wordt gemorst, want wanneer de speaker rechtop staat, is hij spatwaterdicht dankzij de IPX4 certificering. Bovendien beschikt deze geweldige speaker over een speciale gitaar- en microfooningang met echofunctie, waardoor het perfect is voor diegenen die hun zangtalent willen laten horen. Maar deze speaker is niet alleen geschikt voor feesten, hij is ook ideaal voor filmavonden. Sluit hem eenvoudigweg aan op je televisie en geniet van de verbluffende TV Sound Booster. Dankzij de diepe bas en het kamervullende geluid wordt je favoriete film of serie een meeslepende ervaring die je nooit eerder hebt gehad. Met de Sony SRS-XV800 Zwart beleef je niet alleen de beste feestjes, maar ook onvergetelijke filmavonden. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en de kwaliteit van deze speaker, en geniet van elk moment met je vrienden en familie.

Pluspunten
  • Met een batterijduur van 25 uur hoef je je geen zorgen te maken dat de speaker snel leeg raakt. Zet de speaker rechtop zodat hij waterbestendig is. Verbind de speaker met de televisie en ervaar films intenser dankzij de diepe bas en het geluid dat de kamer vult.

Minpunten
  • Je verbindt je smartphone niet met de speaker via NFC.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XV800 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony SRS-XV800 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony SRS-XV800 Zwart. Als je de Sony SRS-XV800 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony SRS-XV800 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.