Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony STR-DH190

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony STR-DH190. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony STRDH190.CEL.

Specificaties Sony STR-DH190

Merk

Sony

Fabrikantcode

STRDH190.CEL

Omschrijving van de Sony STR-DH190

Met de Sony STR-DH190 kun je zowel analoog als digitaal genieten van jouw favoriete nummers. Met behulp van Bluetooth kun je eenvoudig je telefoon of tablet verbinden met de receiver, zodat je kunt luisteren naar muziek van hoge kwaliteit dankzij het Bluetooth profiel aptX. Maar dat is niet alles! Als je liever naar lp's luistert, kun je eenvoudig een platenspeler aansluiten op de phono-ingang van de receiver. Wat de Sony STR-DH190 echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen zoals kunststof en metaal. Deze materialen voorkomen dat geluidstrillingen doordringen in de muziek, waardoor het geluid helder en gedetailleerd blijft. Of je nu naar je favoriete album luistert of naar de radio, met de ingebouwde FM-tuner kun je moeiteloos jouw favoriete radiozenders ontvangen. Met de Sony STR-DH190 haal je een receiver in huis die zowel esthetisch als technologisch geavanceerd is. De strakke vormgeving past perfect in elke interieurstijl, terwijl de geavanceerde functies ervoor zorgen dat je kunt genieten van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Dompel jezelf onder in je favoriete muziek, of het nu digitaal is via Bluetooth of klassiek met een platenspeler. De Sony STR-DH190 staat garant voor een meeslepende luisterervaring waar je elke dag van zult genieten.

Pluspunten
  • De ontvanger heeft een phono-ingang om een platenspeler op aan te sluiten. Met de ontvanger kun je een extra luidsprekerset in een andere ruimte bedienen.

Minpunten
  • Met de ontvanger kun je geen Ultra HD beelden bekijken.

Veelgestelde vragen over de Sony STR-DH190 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony STR-DH190 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony STR-DH190. Als je de Sony STR-DH190 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony STR-DH190 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.