Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony STR-DH590

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony STR-DH590. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony STRDH590.CEL.

Specificaties Sony STR-DH590

Merk

Sony

Fabrikantcode

STRDH590.CEL

Omschrijving van de Sony STR-DH590

De Sony STR-DH590 is het perfecte middelpunt voor jouw ultieme home cinema ervaring. Met deze AV-receiver kun je moeiteloos verschillende apparaten aansluiten, zoals je televisie, Blu-ray speler en speakers. Geniet van verbluffende 4K-beelden die moeiteloos worden doorgestuurd naar je tv. Als jouw televisie dit formaat ondersteunt, kun je rekenen op haarscherpe beelden die je keer op keer zullen verbazen. Wat deze receiver echt uniek maakt, is de ingebouwde meetmicrofoon. Met behulp van deze functie stem je het geluid af op de specifieke akoestiek van de ruimte waarin je luistert. Of je nu een kleine knusse kamer hebt of een ruime woonkamer, de Sony STR-DH590 zorgt altijd voor de perfecte klankervaring die past bij jouw omgeving. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze receiver ook draadloos muziek streamen vanaf je telefoon of tablet via Bluetooth. Kies je favoriete nummers en bedien het geluid allemaal vanuit je luie stoel. De Sony STR-DH590 biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook het ultieme gemak en comfort. Ervaar zelf de magie van deze AV-receiver en dompel jezelf onder in een wereld vol adembenemend beeld en geluid.

Pluspunten
  • De ontvanger zendt Ultra HD-beelden door naar je tv. Met de meetmicrofoon stem je het geluid van je speakers af op de ruimte. Dankzij het slanke ontwerp kun je de ontvanger netjes wegwerken in je home cinema-opstelling.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om muziek naar de receiver te streamen via wifi.

Veelgestelde vragen over de Sony STR-DH590 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony STR-DH590 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony STR-DH590. Als je de Sony STR-DH590 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony STR-DH590 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.