Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony STR-DH790

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony STR-DH790. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony STRDH790.CEL.

Specificaties Sony STR-DH790

Merk

Sony

Fabrikantcode

STRDH790.CEL

Omschrijving van de Sony STR-DH790

Neem je home cinema-ervaring naar een hoger niveau met de Sony STR-DH790. Deze receiver ondersteunt de revolutionaire Dolby Atmos-technologie, waardoor je kunt genieten van een bioscoopgeluid in je eigen woonkamer. Het geluid wordt via het plafond weergekaatst, waardoor je het gevoel hebt dat vliegtuigen daadwerkelijk over je hoofd vliegen. Maar dat is nog niet alles - de ingebouwde DAC zorgt voor een gedetailleerde geluidsweergave, waardoor je elk subtiel geluid kunt horen. Met de ondersteuning van 4K kun je jouw 4K Blu-ray-speler en next-gen gameconsole aansluiten op de STR-DH790, zodat je kunt genieten van een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Of je nu naar je favoriete films kijkt of jezelf verliest in de nieuwste games, je zult versteld staan van de helderheid en levendigheid van het beeld. Bovendien kun je het geluid afstemmen op de specifieke akoestiek van de ruimte dankzij de meegeleverde meetmicrofoon. Zo ben je verzekerd van een optimale luisterervaring, ongeacht de grootte of vorm van de kamer. Met de Sony STR-DH790 haal je een krachtige en veelzijdige receiver in huis. Of je nu een filmavond plant met vrienden of jezelf onderdompelt in een intense gaming sessie, deze receiver biedt je de ultieme thuisbioscoopervaring. Laat je meeslepen door het indrukwekkende geluid en de adembenemende beeldkwal.

Pluspunten
  • Het surround geluid wordt via het plafond weerkaatst dankzij de Dolby Atmos technologie. Met de ingebouwde DAC ervaar je een gedetailleerd geluid. De receiver stuurt de Ultra HD beelden van je AV bron door naar je tv.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om via wifi muziek naar de receiver te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sony STR-DH790 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony STR-DH790 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony STR-DH790. Als je de Sony STR-DH790 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony STR-DH790 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.