Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony UBP-X800 M2

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony UBP-X800 M2. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony UBPX800M2B.EC1.

Specificaties Sony UBP-X800 M2

Merk

Sony

Fabrikantcode

UBPX800M2B.EC1

Omschrijving van de Sony UBP-X800 M2

De Sony UBP-X800 M2 is een geavanceerde Blu-ray speler die je een ongeëvenaarde 4K kijkervaring biedt. Met zijn verbazingwekkende beeldkwaliteit en High Dynamic Range (HDR) technologie, worden zelfs de kleinste details tot leven gebracht. Geniet van heldere, levendige kleuren en diepe, intense zwarttinten, waardoor je favoriete films en series tot leven komen. De verbeterde geluidskwaliteit van de UBP-X800 M2 zorgt ervoor dat je kunt genieten van een audio-ervaring van topkwaliteit. Dankzij de DSEE HX opschaaltechniek wordt de samplingfrequentie en bitdiepte verbeterd, waardoor het geluid kristalhelder en gedetailleerd wordt. Je zult versteld staan van de helderheid en de nuances die je hoort, waardoor het geluid bijna vergelijkbaar is met Hi Res audio. Deze veelzijdige Blu-ray speler ondersteunt een breed scala aan mediatypen, waaronder DVD-Audio, DVD-Video, CD, Super Audio CD, HD Blu-ray en hoge resolutie audio via netwerk en usb. Ongeacht welk formaat je favoriete muziek heeft, de UBP-X800 M2 kan het afspelen. Van AAC tot WAV en van DSD tot Flac, deze speler heeft het allemaal. Bovendien minimaliseert de speciale behuizing trillingen, waardoor je kunt genieten van een onverstoord kijk- en luisterplezier. Met de Sony UBP-X800 M2 haal je een kwalitatief hoogwaardige Blu-ray speler in huis die je een onge.

Pluspunten
  • Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit. Dankzij de HDR-ondersteuning is het beeld helder en kleurrijk, en zie je veel details in donkere scènes. Door de DSEE HX-opschaaltechniek klinkt het geluid kristalhelder.

Minpunten
  • Er wordt geen HDMI-kabel bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony UBP-X800 M2 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony UBP-X800 M2 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony UBP-X800 M2. Als je de Sony UBP-X800 M2 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony UBP-X800 M2 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.