Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-1000XM4 Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-1000XM4 Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony WH1000XM4L.CE7.

Specificaties Sony WH-1000XM4 Blauw

Merk

Sony

Fabrikantcode

WH1000XM4L.CE7

Omschrijving van de Sony WH-1000XM4 Blauw

"Ontdek nu ook de nieuwe Sony WH-1000XM5! De Sony WH-1000XM4 is perfect voor jou als je op zoek bent naar een slimme koptelefoon met uitstekende ruisonderdrukking. De ruisonderdrukking zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en ruis worden verminderd. Schakel deze functie in en geniet van je favoriete nummers zonder gestoord te worden. Wanneer je een gesprek begint, pauzeert de muziek automatisch en wordt het omgevingsgeluid versterkt. Zo hoef je de koptelefoon niet af te zetten. Download de Sony Headphones Connect-app om deze slimme functie aan te passen aan jouw voorkeuren. Om het geluid aan te passen, kies je in de app de equalizer. Hiermee bepaal je zelf hoe jouw favoriete nummers klinken. Ruisonderdrukking is een technologie die omgevingsgeluid meet en vervolgens dempt met een tegengeluid. Hierdoor hoor je minder van je omgeving en meer van je muziek. Met de ruisonderdrukking ingeschakeld, kun je tot wel 30 uur lang naar muziek luisteren op een volledig opgeladen batterij. De koptelefoon heeft niet alleen door wanneer je begint te praten, maar ook wanneer je hem af- of opzet. Dankzij de draagdetectie-functie ben je altijd verbonden met je muziek, zonder gedoe. De Sony WH-1000XM4 in het blauw is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een stijlvolle accessoire die perfect past bij elke outfit. Of je.

Pluspunten
  • Dankzij de uitstekende ruisonderdrukking van topklasse wordt omgevingsgeluid sterk verminderd, waardoor je veel minder hinder van je omgeving ondervindt. Zodra je een gesprek begint, stopt de muziek automatisch en wordt het omgevingsgeluid versterkt. Met de Sony Headphones Connect-app kun je alle instellingen personaliseren, waaronder het geluid met behulp van een equalizer.

Minpunten
  • De hoofdtelefoon is niet waterbestendig.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-1000XM4 Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-1000XM4 Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-1000XM4 Blauw. Als je de Sony WH-1000XM4 Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-1000XM4 Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.