Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-1000XM4 Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-1000XM4 Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony WH1000XM4S.CE7.

Specificaties Sony WH-1000XM4 Zilver

Merk

Sony

Fabrikantcode

WH1000XM4S.CE7

Omschrijving van de Sony WH-1000XM4 Zilver

Probeer nu ook de nieuwe Sony WH-1000XM5! De Sony WH-1000XM4 is iets voor jou als je op zoek bent naar een slimme koptelefoon met eersteklas ruisonderdrukking. De ruisonderdrukking zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en ruis worden verminderd. Schakel deze functie in en geniet van je favoriete nummers zonder onderbreking. Als je een gesprek begint met iemand, pauzeert de muziek automatisch en wordt omgevingsgeluid versterkt. Zo hoef je de koptelefoon niet af te nemen. Download de Sony Headphones Connect-app om deze slimme functie aan te passen aan jouw wensen. Om het geluid aan te passen, selecteer je in de app de equalizer. Hier bepaal je zelf hoe jouw favoriete nummers klinken. Ruisonderdrukking Ruisonderdrukking is een technologie die omgevingsgeluid meet en vervolgens dempt met een tegenovergesteld geluid. Hierdoor hoor je minder van je omgeving en meer van je muziek. Met de ruisonderdrukking ingeschakeld kun je tot wel 30 uur lang naar muziek luisteren op een volledig opgeladen batterij. Draagdetectie De koptelefoon detecteert niet alleen wanneer je begint te praten, maar ook wanneer je hem af- of opzet.

Pluspunten
  • Door de hoogwaardige ruisonderdrukking worden omgevingsgeluiden effectief verminderd, waardoor je minder hinder ondervindt van je omgeving. Wanneer je in gesprek bent, stopt de muziek automatisch en wordt het omgevingsgeluid versterkt. Met de Sony Headphones Connect app kun je alle instellingen personaliseren, inclusief het geluid met behulp van een equalizer.

Minpunten
  • De hoofdtelefoon is niet waterbestendig.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-1000XM4 Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-1000XM4 Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-1000XM4 Zilver. Als je de Sony WH-1000XM4 Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-1000XM4 Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.