Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-1000XM4 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-1000XM4 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony WH1000XM4B.CE7.

Specificaties Sony WH-1000XM4 Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

WH1000XM4B.CE7

Omschrijving van de Sony WH-1000XM4 Zwart

Bekijk nu ook de nieuwe Sony WH-1000XM5! De Sony WH-1000XM4 is perfect voor jou als je op zoek bent naar een slimme koptelefoon met uitstekende noise cancelling. Door de noise cancelling worden omgevingsgeluiden en ruis gedempt, zodat je ongestoord kunt genieten van je favoriete nummers. Wanneer je een gesprek begint, pauzeert de muziek automatisch en wordt het omgevingsgeluid versterkt, zodat je de koptelefoon niet hoeft af te zetten. Met de Sony Headphones Connect app kun je deze slimme functie aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast kun je in de app de equalizer selecteren om het geluid naar jouw voorkeur aan te passen. Noise cancelling is een geavanceerde technologie die omgevingsgeluid meet en vervolgens dempt met een tegenovergesteld geluid. Hierdoor hoor je minder van je omgeving en meer van je muziek. Met de noise cancelling ingeschakeld, kun je tot wel 30 uur naar muziek luisteren op een volgeladen accu. De koptelefoon heeft ook een draagdetectiefunctie, waardoor hij niet alleen merkt wanneer je begint te praten, maar ook wanneer je hem af- of opzet. Dit zorgt voor een naadloze luisterervaring en extra gemak. Met de Sony WH-1000XM4 geniet je van een ongekende geluidskwaliteit en ultiem comfort. Of je nu onderweg bent, op kantoor werkt of gewoon wilt ontspannen, deze koptelefoon is de perfecte metgezel. Ervaar de wereld van.

Pluspunten
  • Dankzij de uitstekende noise cancelling van topklasse, wordt omgevingsgeluid sterk verminderd, waardoor je veel minder hinder ondervindt van je omgeving. Als je met iemand praat, wordt de muziek gepauzeerd en wordt het omgevingsgeluid versterkt. Met de Sony Headphones Connect-app kun je alle instellingen personaliseren, inclusief het geluid via een equalizer.

Minpunten
  • De hoofdtelefoon is niet waterdicht.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-1000XM4 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-1000XM4 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-1000XM4 Zwart. Als je de Sony WH-1000XM4 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-1000XM4 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.