Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Ontdek nu ook de gloednieuwe Sony WH-1000XM5! Met de Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart kun je jouw koptelefoon gemakkelijk opladen via het stopcontact. De geavanceerde noise cancelling technologie dempt omgevingsgeluiden en ruis op een indrukwekkende manier. Schakel deze functie in en geniet ongestoord van je favoriete nummers. Zodra je een gesprek begint, pauzeert de muziek automatisch en wordt het omgevingsgeluid versterkt. Hierdoor hoef je je koptelefoon niet af te zetten. Personaliseer deze slimme functie eenvoudig naar jouw voorkeuren met behulp van de Sony Headphones Connect app. Pas het geluid aan naar jouw wensen door de equalizer te gebruiken. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe jouw favoriete nummers klinken. Met de geactiveerde noise cancelling functie kun je tot wel 30 uur lang luisteren naar muziek op een volledig opgeladen accu. Daarnaast beschikt de koptelefoon over draagdetectie, wat betekent dat hij niet alleen merkt wanneer je begint te praten, maar ook wanneer je hem af- of opzet. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en een naadloze ervaring. De Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is de ideale keuze voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige geluidskwaliteit en ulti.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een koptelefoon die direct opgeladen wordt via het stopcontact. De hoogwaardige noise cancelling vermindert het omgevingsgeluid aanzienlijk, waardoor je veel minder last hebt van je omgeving. Als je met iemand praat, wordt de muziek gepauzeerd en wordt het omgevingsgeluid versterkt.

Minpunten
  • De hoofdtelefoon is niet bestand tegen water.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Als je de Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-1000XM4 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.