zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Je sluit je af van de buitenwereld en laadt je koptelefoon overal op met de Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart bundel. Dankzij de 2 noise cancelling processors dempt de koptelefoon omgevingsgeluid zeer nauwkeurig. Zo heb je minder last van je omgeving en zet je het volume van de muziek niet onnodig hard. In de Sony Headphones Connect app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer. Hiermee voeg je een accent toe aan de lage tonen en luister je naar het geluid dat jij mooi vindt. Op een volle lading gaat de koptelefoon 30 uur mee. Is de batterij leeg? Na 10 minuten opladen gebruik je de koptelefoon voor 5 uur. Noise cancelling is een belangrijke eigenschap van de Sony WH-1000XM5 Blauw koptelefoon. Naast de 2 noise cancelling processors die zorgen voor de nauwkeurige demping, zitten op beide oorschelpen 4 microfoons. Deze microfoons meten geluid continu vanuit iedere hoek. De koptelefoon analyseert het gemeten geluid, waarna hij een antigeluid creëert. Door het antigeluid heb je minder last van je omgeving en kun je je volledig concentreren op je muziek of werk. Naast de uitstekende geluidskwaliteit en noise cancelling-functie, beschikt deze Sony koptelefoon over nog meer slimme functies. Je kunt bijvoorbeeld met één aanraking de omgevingsgeluidmodus.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een koptelefoon die je direct kunt opladen via het stopcontact. De geavanceerde noise cancelling in topklasse onderdrukt omgevingsgeluid krachtig. Met de Sony Headphones Connect app kun je het geluid personaliseren met een equalizer.

Minpunten
  • Het vouwen van de koptelefoon is niet compact.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Als je de Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-1000XM5 Blauw + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals