Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Met de Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart bundel kun je jezelf volledig afsluiten van de buitenwereld en tegelijkertijd overal je koptelefoon opladen. Dankzij de geavanceerde noise cancelling technologie van de koptelefoon worden omgevingsgeluiden zeer nauwkeurig gedempt, waardoor je minder last hebt van je omgeving en het volume van je muziek niet onnodig hard hoeft te zetten. Met de Sony Headphones Connect app kun je de geluidsweergave naar wens aanpassen met behulp van de equalizer, waardoor je zelf het accent kunt leggen op de lage tonen en kunt genieten van het geluid dat jij mooi vindt. De batterij van de koptelefoon gaat tot wel 30 uur mee op een volle lading, en als de batterij leeg is kun je hem in slechts 10 minuten opladen voor maar liefst 5 uur luisterplezier. Naast de twee noise cancelling processors die zorgen voor de nauwkeurige demping van omgevingsgeluid, beschikt de koptelefoon ook over vier ingebouwde microfoons op beide oorschelpen. Deze microfoons meten continu het geluid vanuit iedere hoek en de koptelefoon analyseert dit geluid om vervolgens een tegenovergesteld geluid te creëren, waardoor je nog minder last hebt van je omgeving. Deze Sony koptelefoon biedt daarnaast een scala aan slimme functies, zoals [aanvullen met specifieke functies]. Met deze bundel ben je dus verzekerd.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een koptelefoon die je direct kunt opladen via het stopcontact. De hoogwaardige noise cancelling dempt het omgevingsgeluid aanzienlijk. Met de Sony Headphones Connect app kun je het geluid personaliseren door middel van een equalizer.

Minpunten
  • You don't fold the headphone in a compact way.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Als je de Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-1000XM5 Zilver + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.