zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-1000XM5 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony WH1000XM5B.CE7.

Specificaties Sony WH-1000XM5 Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

WH1000XM5B.CE7

Omschrijving van de Sony WH-1000XM5 Zwart

De Sony WH-1000XM5 is een revolutionaire draadloze koptelefoon die uitblinkt in het elimineren van omgevingsgeluid. Met niet één, maar twee geavanceerde noise cancelling processors, weet deze koptelefoon omgevingsgeluid op een uiterst nauwkeurige manier te dempen. Dit betekent dat je minder last hebt van je omgeving en het volume van je muziek niet onnodig hoog hoeft te zetten. Maar dat is nog niet alles! Met de Sony Headphones Connect app heb je volledige controle over de geluidsweergave. Dankzij de ingebouwde equalizer kun je het geluid naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen. Voeg een extra accent toe aan de lage tonen en geniet van het geluid dat jij het mooist vindt. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want op een volle lading gaat de koptelefoon wel 30 uur mee. En als je batterij dan toch leeg is, kun je na slechts 10 minuten opladen alweer 5 uur lang van je muziek genieten. Deze koptelefoon gaat nog een stap verder met zijn slimme functies. De speak-to-chat functie zorgt ervoor dat de koptelefoon automatisch overschakelt naar omgevingsgeluid zodra je begint te praten. Zo hoef je niet steeds je koptelefoon af te zetten om een gesprek te voeren. En met de draagdetectie weet de koptelefoon precies wanneer je hem opzet of afdoet, waardoor de muziek automatisch wordt gepauzeerd of afgespeeld.

Pluspunten
  • Dankzij de uitstekende ruisonderdrukking worden omgevingsgeluiden aanzienlijk verminderd. Met de Sony Headphones Connect-app kun je het geluid naar wens aanpassen met een equalizer. Met de snellaadfunctie kun je na slechts 10 minuten opladen de koptelefoon 5 uur lang gebruiken.

Minpunten
  • Je vouwt de koptelefoon niet op een compacte manier op.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-1000XM5 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-1000XM5 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-1000XM5 Zwart. Als je de Sony WH-1000XM5 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-1000XM5 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals