Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Sluit jezelf af van de wereld en laad je koptelefoon overal op met de Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart bundel. Met zijn 2 noise cancelling processors dempt deze koptelefoon omgevingsgeluid zeer nauwkeurig, waardoor je minder gestoord wordt door je omgeving en niet onnodig het volume van je muziek hoeft te verhogen. Met de Sony Headphones Connect app kun je de geluidsweergave naar wens aanpassen met behulp van een equalizer. Zo kun je de nadruk leggen op de lage tonen en genieten van het geluid dat jij mooi vindt. Met een volledig opgeladen batterij gaat de koptelefoon maar liefst 30 uur mee. En als de batterij leeg is, kun je na slechts 10 minuten opladen de koptelefoon alweer 5 uur gebruiken. Naast de 2 noise cancelling processors die zorgen voor nauwkeurige demping, is de Sony WH-1000XM5 voorzien van 4 microfoons op elke oorschelp. Deze microfoons meten voortdurend het geluid vanuit alle richtingen. De koptelefoon analyseert het gemeten geluid en creëert vervolgens een tegen-geluid om jouw omgeving te verminderen. Daarnaast beschikt deze Sony koptelefoon over verschillende slimme functies, waaronder... (add new details about the smart functions). Met deze bundel krijg je ook de BlueBuilt Quick Charge Oplader, waarmee je je koptelefoon snel kunt opladen via de USB-A poort.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een koptelefoon die direct wordt opgeladen via het stopcontact. De high-end noise cancelling functie vermindert omgevingsgeluid aanzienlijk. Met de Sony Headphones Connect app kun je het geluid naar jouw voorkeur aanpassen met behulp van een equalizer.

Minpunten
  • Je plooit de koptelefoon niet op een compacte manier.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Als je de Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-1000XM5 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.