zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-CH520 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony WHCH520B.CE7.

Specificaties Sony WH-CH520 Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

WHCH520B.CE7

Omschrijving van de Sony WH-CH520 Zwart

Met de Sony WH-CH520 Zwart geniet je moeiteloos van eindeloze uren vol muziek en podcasts. Dankzij de krachtige accu van deze Sony koptelefoon kun je langdurig genieten van je favoriete tunes. Zelfs als de accu bijna leeg is, hoef je je geen zorgen te maken. Met slechts 3 minuten opladen krijg je alweer 1,5 uur extra accuduur. Bovendien biedt deze koptelefoon de mogelijkheid tot multipoint pairing, waardoor je hem tegelijkertijd kunt verbinden met 2 apparaten. Zo kun je telefoontjes aannemen terwijl je tegelijkertijd naar muziek luistert op je laptop. De Sony WH-CH520 Zwart is volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren dankzij de Headphones Connect app van Sony. Hiermee kun je onder andere de basinstellingen aanpassen voor de ultieme luisterervaring. Daarnaast is deze koptelefoon uitgerust met een Digital Sound Enhancement Engine, waardoor je muziek wordt weergegeven in de originele opnamekwaliteit. Dit zorgt voor een meeslepende en rijke geluidsbeleving, waarbij je elk detail van je favoriete nummers hoort zoals de artiest het bedoeld heeft. Kortom, de Sony WH-CH520 Zwart is de perfecte metgezel voor diegenen die niet kunnen leven zonder muziek en graag willen genieten van een hoogwaardige geluidservaring, waar en wanneer dan ook.

Pluspunten
  • Met een batterijduur van 50 uur kun je langdurig naar muziek luisteren zonder de koptelefoon op te laden. Dankzij multipoint pairing kun je de koptelefoon tegelijkertijd verbinden met 2 afspeelapparaten. Met de Headphones Connect app kun je de bas aanpassen.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, kun je niet verder luisteren omdat de koptelefoon geen aux ingang heeft.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-CH520 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-CH520 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-CH520 Zwart. Als je de Sony WH-CH520 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-CH520 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals