Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-CH720N Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-CH720N Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony WHCH720NL.CE7.

Specificaties Sony WH-CH720N Blauw

Merk

Sony

Fabrikantcode

WHCH720NL.CE7

Omschrijving van de Sony WH-CH720N Blauw

Met de Sony WH-CH720N Blauw kun je je volledig afsluiten van je omgeving. Deze koptelefoon maakt gebruik van de geavanceerde V1-chip, dezelfde chip die ook wordt gebruikt in de veelgeprezen Sony WH-1000XM5. Dit betekent dat je kunt genieten van uitstekende noise cancelling, waardoor je kunt ontspannen en je kunt concentreren op je favoriete muziek of podcast, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Een ander geweldig kenmerk van de Sony WH-CH720N is de indrukwekkende batterijduur. Met een volledig opgeladen batterij gaat deze koptelefoon tot wel 35 uur mee, zodat je de hele dag door kunt blijven luisteren. En als je onverwachts zonder stroom komt te zitten, kun je de koptelefoon in slechts 3 minuten opladen voor een extra uur luisterplezier. Dit betekent dat je nooit lang zonder je favoriete muziek hoeft te zitten, zelfs niet als je haast hebt. Daarnaast biedt de Sony WH-CH720N ook handige functies zoals multipoint pairing, waarmee je de koptelefoon tegelijkertijd kunt verbinden met twee apparaten. Met de Sony Headphones Connect app kun je de geluidsinstellingen aanpassen aan jouw voorkeur, zoals het versterken van de bas of het finetunen van het geluid. Bovendien zorgt de windruis reductie ervoor dat je stem helder blijft, zelfs bij winderige omstandigheden. En met de Digital Sound Enhancement Engine kun je genieten van muziek zoals de art.

Pluspunten
  • Dankzij de V1-chip geniet je van hoogwaardige noise cancelling. Met een batterijduur van 35 uur kun je langdurig naar muziek luisteren zonder de koptelefoon op te laden. Met multipoint pairing kun je de koptelefoon tegelijkertijd verbinden met 2 afspeelapparaten.

Minpunten
  • Er wordt geen hoes voor het opbergen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-CH720N Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-CH720N Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-CH720N Blauw. Als je de Sony WH-CH720N Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-CH720N Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.