Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-CH720N Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-CH720N Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony WHCH720NB.CE7.

Specificaties Sony WH-CH720N Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

WHCH720NB.CE7

Omschrijving van de Sony WH-CH720N Zwart

Met de Sony WH-CH720N Zwart kun je je volledig afsluiten van je omgeving en genieten van een optimale geluidservaring. De geavanceerde V1-chip, die ook wordt gebruikt in de befaamde Sony WH-1000XM5, zorgt voor uitstekende noise cancelling. Met deze koptelefoon kun je je volledig onderdompelen in je favoriete muziek, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Een van de indrukwekkende kenmerken van de Sony WH-CH720N Zwart is de lange batterijduur. Deze koptelefoon gaat maar liefst tot 35 uur mee op een volle lading. En als je onverhoopt zonder batterij komt te zitten, kun je hem in slechts 3 minuten opladen voor een extra uur luisterplezier. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. De Sony WH-CH720N Zwart biedt ook handige functies zoals multipoint pairing, waarmee je de koptelefoon tegelijkertijd kunt verbinden met twee apparaten. Hierdoor kun je naadloos schakelen tussen bijvoorbeeld je smartphone en tablet, zonder telkens opnieuw te hoeven verbinden. Bovendien kun je met de Sony Headphones Connect app je persoonlijke voorkeuren aanpassen, zoals het versterken van de bas of het finetunen van het geluid. Hierdoor kun je de muziek precies afstemmen op jouw smaak en luisterervaring. Een andere handige functie van de Sony WH-CH720N Zwart is de windruis reductie. Zelfs bij.

Pluspunten
  • Dankzij de V1-chip geniet je van hoogwaardige noise cancelling. Met een batterijduur van 35 uur kun je langdurig naar muziek luisteren zonder de koptelefoon op te laden. Met multipoint pairing kun je de koptelefoon tegelijkertijd met 2 afspeelapparaten verbinden.

Minpunten
  • Er wordt geen hoes om in op te bergen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-CH720N Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-CH720N Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-CH720N Zwart. Als je de Sony WH-CH720N Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-CH720N Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.