Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony WH-XB910N Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony WH-XB910N Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony WHXB910NB.CE7.

Specificaties Sony WH-XB910N Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

WHXB910NB.CE7

Omschrijving van de Sony WH-XB910N Zwart

Met de Sony WH-XB910N kun je zelfs in de meest lawaaiige omgevingen genieten van je muziek. Deze koptelefoon is uitgerust met actieve noise cancelling, waardoor storende geluiden worden verminderd. Hierdoor kun je meer van je muziek horen en minder van je omgeving. Met de Sony Headphones Connect app kun je verschillende instellingen van de koptelefoon aanpassen, zoals het geluid via een equalizer. Op deze manier kun je luisteren naar het geluid dat jij het mooist vindt bij je favoriete nummers. Een handige functie van de Sony WH-XB910N is multipoint pairing, waarmee je de koptelefoon tegelijkertijd kunt verbinden met twee afspeelapparaten. Wanneer je de koptelefoon gebruikt, schakelt hij automatisch over naar de verbinding met het andere apparaat. Let op: Sony levert geen oplader mee, alleen een oplaadkabel. Je kunt dus je huidige accessoires gebruiken of apart aanschaffen. Volgens specialisten heeft de Sony WH-XB910N een geluidsprofiel waarin de lage tonen sterk worden benadrukt. Dit betekent dat het basgeluid de overhand heeft. De middelhoge tonen worden geaccentueerd, waardoor instrumenten en vocalen prominenter aanwezig zijn dan de artiest oorspronkelijk bedoeld heeft. Met deze koptelefoon heb je de mogelijkheid om het geluidsprofiel handmatig aan te passen met behulp van een equalizer. Op deze manier kun je de geluidsweergave van de Sony WH-XB910N naar jou.

Pluspunten
  • Actieve ruisonderdrukking dempt hinderlijk omgevingsgeluid en ruis. Met de Sony Headphones Connect-app kun je de geluidsweergave personaliseren met behulp van een equalizer. Dankzij multipoint pairing kun je de koptelefoon tegelijkertijd met 2 afspeelapparaten verbinden.

Minpunten
  • De hoofdtelefoon is niet waterbestendig.

Veelgestelde vragen over de Sony WH-XB910N Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony WH-XB910N Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony WH-XB910N Zwart. Als je de Sony WH-XB910N Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony WH-XB910N Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.