zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony XDR-S61D Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony XDRS61DB.EU8.

Specificaties Sony XDR-S61D Zwart

Merk

Sony

Fabrikantcode

XDRS61DB.EU8

Omschrijving van de Sony XDR-S61D Zwart

Met de Sony XDR-S61D in het zwart geniet je van een kristalhelder radiosignaal dankzij de geavanceerde DAB+ tuner. Of je nu thuis bent, onderweg of op kantoor, je schakelt moeiteloos tussen je favoriete radiostations met de 5 handige directe voorkeuzeknoppen. Maar deze radio biedt nog veel meer handige functies! Pas de radio aan jouw dagelijkse ritme aan door hem automatisch in of uit te laten schakelen op specifieke momenten. Met de handige sleep timer hoef je je nooit meer zorgen te maken dat de radio onnodig aan blijft staan, hij schakelt namelijk automatisch naar de stand-by modus na een vooraf ingestelde periode. Zo bespaar je niet alleen energie, maar ook batterijlevensduur. Wil je liever naar je eigen afspeellijsten luisteren vanaf je smartphone? Geen probleem! Sluit je smartphone eenvoudig aan via de aux-ingang en geniet van je favoriete muziek op de krachtige speakers van de Sony XDR-S61D. En als de AA-batterijen leeg zijn, hoef je niet te stoppen met luisteren. Sluit gewoon de handige netadapter aan en blijf genieten van je favoriete radiozenders. Met de Sony XDR-S61D Zwart haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke radio in huis die aan al je luisterbehoeften voldoet.

Pluspunten
  • Luister naar een storingsvrij radiosignaal dankzij de digitale DAB+ tuner. Word wakker met een alarm dankzij de wekfunctie. De radio gaat automatisch uit met de sleeptimer en automatisch aan met de wake up timer.

Minpunten
  • Via Bluetooth kun je geen muziek draadloos streamen.

Veelgestelde vragen over de Sony XDR-S61D Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony XDR-S61D Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony XDR-S61D Zwart. Als je de Sony XDR-S61D Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony XDR-S61D Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals