Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony ZV-1 II + Accu

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-1 II + Accu. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Jupio CSO0026.

Specificaties Sony ZV-1 II + Accu

Merk

Jupio

Fabrikantcode

CSO0026

Omschrijving van de Sony ZV-1 II + Accu

Met de Sony ZV-1 II + Accu kun je zorgeloos een hele dag op pad gaan. Deze set wordt geleverd met een extra accu, waardoor je de gebruiksduur van de camera kunt verlengen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een uitgebreide dagvlog filmen zonder onderbrekingen. De ZV-1 II is uitgerust met een lichtgevoelige 1 inch beeldsensor, waardoor je heldere video's kunt maken, zelfs bij weinig licht, zoals in de schemering. Met de vaste 18-50mm zoomlens kun je zowel weidse landschappen als kleine details vastleggen. Als je bijvoorbeeld een vlog in de natuur filmt, kun je inzoomen op een bijzondere bloem of plant. De Sony ZV-1 II heeft handige functies die het vloggen nog makkelijker maken. Zo is er bijvoorbeeld de bokeh switch, waarmee je de achtergrond van je opname in één keer onscherp kunt maken. Dit zorgt voor prachtige portretbeelden met een zachte, onscherpe achtergrond. Daarnaast heeft deze camera een ingebouwde 3-capsule microfoon, waardoor je geen externe microfoon nodig hebt. Je kunt zelf kiezen aan welke kant van de camera je de microfoon wilt gebruiken. Met de Sony ZV-1 II + Accu ben je klaar om professionele en creatieve video's te maken. Dankzij de verschillende kleurprofielen, zoals het Gold profiel dat een warme gloed aan je beelden geeft, kun je jouw video's direct op social media plaatsen en indruk maken op je volgers. Of.

Pluspunten
  • Met de extra batterij verleng je de gebruiksduur van je camera wanneer je op locatie filmt. De camera is uitgerust met een grote beeldsensor van 1 inch, waardoor je heldere opnames kunt maken bij weinig licht. Met de veelzijdige 18-50mm zoomlens kun je zowel weidse landschappen als kleine details filmen.

Minpunten
  • De lens kan niet worden verwisseld.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-1 II + Accu en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-1 II + Accu klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-1 II + Accu. Als je de Sony ZV-1 II + Accu wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-1 II + Accu is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.