Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony ZV-1 II

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-1 II. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ZV1M2BDI.EU.

Specificaties Sony ZV-1 II

Merk

Sony

Fabrikantcode

ZV1M2BDI.EU

Omschrijving van de Sony ZV-1 II

De Sony ZV-1 II is de perfecte camera om bijzondere momenten vast te leggen voor je vlogs. Of je nu een vakantie wilt documenteren of een dagelijkse vlog wilt maken van een uitstapje, deze camera zorgt ervoor dat je heldere opnames kunt maken, zelfs bij weinig licht. Met de grote 1 inch beeldsensor hoef je je geen zorgen te maken over ruis tijdens een zonsondergang of het filmen in een donkere ruimte. Bovendien beschikt de camera over een ingebouwde 18-50mm zoomlens, waarmee je zowel weidse landschappen als kleine details kunt vastleggen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een vlog opnemen in de natuur en tegelijkertijd inzoomen op een langsrennend dier. Maar dat is nog niet alles. De Sony ZV-1 II biedt ook handige functies die het vloggen nog makkelijker maken. Met de bokeh switch kun je met één druk op de knop de achtergrond van je opname onscherp maken, waardoor je prachtige portretbeelden kunt creëren met een zachte achtergrond. Daarnaast is er geen externe microfoon nodig dankzij de ingebouwde 3-capsule microfoon. Je kunt dus direct aan de slag met het opnemen van je vlogs zonder gedoe met extra apparatuur. Met verschillende kleurprofielen, zoals het Gold profiel dat zorgt voor een warme gloed in je beelden, kun je eenvoudig vlogs maken met een professionele uitstraling. Kortom, met de Sony ZV-1 II ben je helemaal klaar om.

Pluspunten
  • Dankzij de grote beeldsensor van 1 inch maak je heldere opnames bij weinig licht. Met de veelzijdige zoomlens van 18-50mm leg je zowel weidse landschappen als kleine details vast. In de cinematic vlog setting kun je kiezen uit verschillende kleurprofielen voor een professionele uitstraling.

Minpunten
  • De lens kan niet worden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-1 II en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-1 II klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-1 II. Als je de Sony ZV-1 II wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-1 II is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.