Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony GPVPT2BT.SYU.

Specificaties Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip

Merk

Sony

Fabrikantcode

GPVPT2BT.SYU

Omschrijving van de Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip

De Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip is een geweldige set voor de avontuurlijke vlogger die altijd onderweg is. Met de meegeleverde grip kun je je camera stabiliseren, waardoor je moeiteloos vloeiende beelden kunt opnemen zonder dat er vervelende trillingen optreden. De grip kan draadloos verbonden worden met je camera, zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens het filmen. Met de handige knoppen op het handvat kun je onder andere een opname starten, zodat je nooit een belangrijk moment hoeft te missen. De Sony ZV-1 II is uitgerust met een grote 1 inch beeldsensor, waardoor je zelfs bij weinig licht heldere opnames kunt maken. Dit is perfect voor situaties zoals de schemering, waarin je vaak de mooiste beelden kunt vastleggen. Met de ingebouwde 18-50mm zoomlens kun je zowel weidse landschappen als kleine details vastleggen. Zo kun je tijdens een stedentrip bijvoorbeeld een vlog maken en inzoomen op een specifieke bezienswaardigheid. Daarnaast kun je in de cinematic vlog setting kiezen uit verschillende kleurprofielen, zoals het warme Gold profiel dat een prachtige gloed aan je beelden geeft. Naast al deze geweldige functies heeft de Sony ZV-1 II nog meer handige eigenschappen die het vloggen nog makkelijker maken. Zo is er bijvoorbeeld de bokeh switch, waarmee je met één druk op de knop de achtergrond onscherp kunt maken en zo.

Pluspunten
  • De grip zorgt voor stabilisatie van de camera, waardoor je trillingsvrije, vloeiende beelden kunt opnemen. Met de grote 1 inch beeldsensor maak je heldere opnames, zelfs bij weinig licht. Door de veelzijdige 18-50mm zoomlens kun je zowel brede landschappen als kleine details vastleggen.

Minpunten
  • De lens kan niet vervangen worden.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. Als je de Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.