Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony ZV-1 Vlog

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-1 Vlog. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ZV1BDI.EU.

Specificaties Sony ZV-1 Vlog

Merk

Sony

Fabrikantcode

ZV1BDI.EU

Omschrijving van de Sony ZV-1 Vlog

De Sony ZV-1 Vlog is de perfecte camera voor vloggers die hun opnames naar een hoger niveau willen tillen. Met zijn compacte formaat en grote 1 inch sensor maakt deze camera scherpe video's, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden. Met de unieke product showcase setting kun je moeiteloos een product presenteren in je video's. De camera zorgt voor een vloeiende overgang van de focus op je gezicht naar het product, waarbij de achtergrond mooi onscherp wordt gemaakt om de nadruk op het product te leggen. Dankzij de geavanceerde gezichts- en oogherkenning en de snelle autofocus van de Sony ZV-1 Vlog, kun je altijd rekenen op haarscherpe beelden. Het kantelbare scherm van de camera maakt het nog gemakkelijker om jezelf te zien tijdens het opnemen van je vlogs of video livestreams. Je kunt het scherm eenvoudig horizontaal uitklappen, zodat het niet in de weg zit wanneer je een externe microfoon op de camera plaatst. Zo ben je verzekerd van professionele geluidskwaliteit zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak van de camera. Kortom, de Sony ZV-1 Vlog is de ideale camera voor vloggers die streven naar hoogwaardige video's. Met zijn geavanceerde functies en handige kantelbare scherm biedt deze camera alles wat je nodig hebt om je vlogs naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Dankzij de relatief grote 1 inch sensor kun je foto's en video's maken in verschillende lichtomstandigheden. Met de product showcase instelling kun je een voorwerp tonen waar de camera direct op scherpstelt. De camera heeft een snelle autofocus met gezichts- en oogherkenning.

Minpunten
  • Het design is niet bestand tegen water, stof en schokken. Om langer gebruik te kunnen maken, raden we een extra batterij aan.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-1 Vlog en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-1 Vlog klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-1 Vlog. Als je de Sony ZV-1 Vlog wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-1 Vlog is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.