Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ECMW2BT.CE7.

Specificaties Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon

Merk

Sony

Fabrikantcode

ECMW2BT.CE7

Omschrijving van de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon

Met de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon kun je moeiteloos vloeiende videobeelden vastleggen met een uitstekende geluidskwaliteit. De innovatieve grip zorgt voor een stabiele camera, waardoor je opnames vrij zijn van trillingen. Dankzij de geïntegreerde bluetooth-technologie hoef je geen gedoe met kabels te hebben om de grip met de camera te verbinden en te bedienen. De toegevoegde cameramicrofoon tilt de geluidskwaliteit naar een hoger niveau, waardoor je kunt genieten van een professioneel resultaat. Bovendien is dit product compact en lichtgewicht, waardoor je het eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. Met de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon ben je voorzien van een camera met een relatief grote 1 inch sensor, waardoor je haarscherpe video's kunt opnemen, zelfs in situaties met weinig licht. Dit model is uitgerust met snelle autofocus, inclusief gezichts- en oogherkenning, waardoor je altijd verzekerd bent van scherpe beelden, zelfs tijdens het filmen van je vlogs. Het kantelbare scherm stelt je in staat om jezelf te zien terwijl je aan het opnemen bent, of het nu voor je vlog is of tijdens een livestream via de computer. Het scherm klapt horizontaal uit, zodat het niet in de weg zit voor de microfoon. Met de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM.

Pluspunten
  • Je maakt vloeiende video-opnames met hoogwaardige geluidskwaliteit dankzij de bijgeleverde grip en microfoon. Dankzij de relatief grote 1 inch sensor kun je foto's en video's maken in diverse lichtomstandigheden. De snelle autofocus met gezichts- en oogherkenning is handig voor vloggen.

Minpunten
  • Het design is niet bestand tegen water, stof en schokken. Voor een langere levensduur raden we aan om een extra batterij te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. Als je de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.