zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Jupio CSO1000.

Specificaties Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit

Merk

Jupio

Fabrikantcode

CSO1000

Omschrijving van de Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit

De Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit is een must-have voor fotografen en videografen die vaak onderweg zijn. Met de handige kit van Jupio kun je de gebruiksduur van je camera verlengen, zodat je nooit meer zonder stroom komt te zitten. Deze kit bevat maar liefst 2 extra accu's en een externe lader, waardoor je de accu niet meer in de camera hoeft op te laden. Zo kun je eindeloos blijven fotograferen en filmen zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Met de Sony ZV-1 haal je als vlogger het beste uit je opnames. Dankzij de 1 inch sensor maak je scherpe beelden, zelfs in situaties met weinig licht. De camera beschikt over een unieke product showcase setting, waarmee je producten op een professionele manier kunt presenteren in je video's. Met deze functie wordt de focus vloeiend verplaatst van je gezicht naar het product, terwijl de achtergrond mooi onscherp blijft. Zo leg je de nadruk op het product en creëer je een prachtig visueel effect. Daarnaast is de Sony ZV-1 uitgerust met geavanceerde gezichts- en oogherkenningstechnologie, evenals een snelle autofocus. Dit zorgt ervoor dat de camera altijd scherpstelt op je gezicht of ogen, zodat je er altijd op je best uitziet in je video's. Kortom, met de Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit ben je verzekerd van professionele opnames en een langdurige batter.

Pluspunten
  • Met de extra batterijen en externe oplader kun je de gebruiksduur van je camera verlengen wanneer je op locatie bent. Dankzij de relatief grote sensor van 1 inch kun je foto's en video's maken in verschillende lichtomstandigheden. In de productshowcase-instelling laat je een voorwerp zien waarop de camera meteen scherpstelt.

Minpunten
  • Het design is niet bestand tegen water, stof en schokken.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit. Als je de Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-1 Vlog + Jupio NP BX1 Battery Kit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals