Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sony ZV-E 10 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-E 10 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ZVE10BDI.EU.

Specificaties Sony ZV-E 10 Body

Merk

Sony

Fabrikantcode

ZVE10BDI.EU

Omschrijving van de Sony ZV-E 10 Body

De Sony ZV-E 10 Body is een compacte systeemcamera die speciaal is ontworpen voor online content creators, product reviewers en reisliefhebbers. Met de APS-C-sensor maak je scherpe foto's en video's van hoge kwaliteit. Met een resolutie van 4K en 30 frames per seconde leg je gedetailleerde video's vast, perfect voor het vastleggen van je reiservaringen. Dankzij het compacte formaat neem je deze camera gemakkelijk overal mee naartoe. Bovendien kun je de perfecte lens voor elke situatie op de camera bevestigen, waardoor je veelzijdigheid hebt in het gebruik. Met de Sony ZV-E 10 Body kun je gemakkelijk video's opnemen in Portrait Mode, ideaal voor het maken van video's voor platforms zoals Instagram en TikTok. De beelden hebben direct de juiste afmetingen en kunnen in 4K-resolutie naar je telefoon worden verzonden voor een hoge beeldkwaliteit. Met de Auto Exposure-functie met gezichtsprioriteit wordt je gezicht altijd goed belicht, zelfs als je vanuit een donkere ruimte naar buiten loopt, past de camera automatisch de belichting aan. Bovendien zorgt de geavanceerde beeldstabilisatie ervoor dat je stabiele opnames kunt maken, zelfs wanneer je de camera vanuit de hand gebruikt. Trillingen van je hand zijn bijna niet zichtbaar, wat resulteert in vloeiende en professioneel uitziende beelden.

Pluspunten
  • De camera is bedoeld voor vloggers, reisfanaten en productrecensenten en filmt in 4K-resolutie voor een hoge beeldkwaliteit. Je kunt opnames maken in de portretmodus die direct klaar zijn voor je socialemediakanalen, zoals Instagram en TikTok. Met de Product Showcase-instelling kun je producten laten zien, waarop de camera snel scherpstelt.

Minpunten
  • In de Actieve Modus heeft de camera een uitsnede, waardoor de beeldhoek kleiner wordt.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-E 10 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-E 10 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-E 10 Body. Als je de Sony ZV-E 10 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-E 10 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.