zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sony ZVE1LBDI.EU.

Specificaties Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6

Merk

Sony

Fabrikantcode

ZVE1LBDI.EU

Omschrijving van de Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6

De Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 is een uiterst veelzijdige set die perfect is voor de professionele vlogger. Met de meegeleverde 28-60mm zoomlens kun je vlogs maken vanuit verschillende perspectieven. Het uitklapbare scherm stelt je in staat om live mee te kijken en het kader te bepalen. Dankzij het zoombereik van de lens kun je onderwerpen van veraf dichtbij halen, bijvoorbeeld wanneer je dieren fotografeert in de dierentuin. Met een resolutie van 4K en 120 frames per seconde maak je scherpe en gedetailleerde opnames die perfect zijn voor platforms zoals Youtube, Tiktok en Instagram. Bovendien kun je ze vertragen tot vloeiende slow motion video's. De framing stabilisatie van de camera volgt de bewegingen van je onderwerp en houdt deze altijd scherp in het midden van het beeld. Met een gewicht van slechts 399 gram is deze vlogcamera ook nog eens gemakkelijk mee te nemen tijdens actieve reizen, zodat je al je avonturen kunt vastleggen in dagelijkse vlogs. De beeldkwaliteit van de Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 is uitstekend dankzij de grote full frame beeldsensor. Hierdoor kun je filmen zonder enige vorm van bijsnijding, waardoor je een brede beeldhoek hebt en jezelf en je omgeving gemakkelijk tegelijk in beeld kunt brengen. Daarnaast kun je met deze camera ook vloeiende beelden opn.

Pluspunten
  • Met de inbegrepen 28-60mm zoomlens kun je jezelf filmen en onderwerpen van ver weg dichtbij halen. In 4K-resolutie met 120 frames per seconde maak je soepele opnames voor YouTube, Instagram en Tiktok. Dankzij de beeldstabilisatie volgt de camera de bewegingen van je onderwerp en houdt het ze in het midden van het beeld.

Minpunten
  • There will be no memory card included.

Veelgestelde vragen over de Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6. Als je de Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sony ZV-E1 + FE 28-60mm f/4-5.6 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals